Уулзалтад хоол, хүнс үйлдвэрлэгчдийн төлөөлөл 110 гаруй хүн оролцож, “Халдварт бус өвчний асуудлаар ДЭМБ-ын бодлого, стратеги”, “Давсны хэрэглээг бууруулах стратеги”, Монголчуудын давсны хэрэглээ,
“Давс багатай бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийг дэмжье” арга хэмжээний удирдамж, шалгаруулах шалгуур үзүүлэлтийг танилцуулга, Бүтээгдэхүүнийхээ давсны агууламжийг бууруулсан “Талх чихэр” ХК, “Мах маркет” ХК-ын туршлага, мэдээлэлтэй танилцан, арга хэмжээг зохион байгуулах талаар санал солилцов.
Энэхүү арга хэмжээнд оролцох хүсэлттэй хоол, хүнс эрхлэгч аж ахуй нэгж 2018 оны 01-р сарын 22-ны дотор материалаа бүртгүүлснээр батлагдсан төлөвлөгөөний дагуу хамтарч ажиллан, хоол, хүнсний бүтээгдэхүүнийхээ давсны агууламжийг үе шаттайгаар бууруулах юм.
Хоол, хүнсний бүтээгдэхүүнийхээ давсны агууламжийг бууруулж, үр дүнд хүрсэн аж ахуй нэгж, бүтээгдэхүүнийг “Давс багатай талх, гурилан бүтээгдэхүүн”, “Давс багатай махан бүтээгдэхүүн”, “Давс багатай нөөшилсөн ногоо”, “Давс багатай хоол”, “Давс орлуулагч, хүнсний шинэ жор технологи”, “Давс багатай хоол үйлдвэрлэгч”, “Давсны зохистой хэрэглээг дэмжигч байгууллага” гэсэн 7 номинациар шалгаруулж, шалгарсан бүтээгдэхүүн, байгууллагыг нийтэд суртчилан, алдаршуулна.
Уулзалтад хоол, хүнс үйлдвэрлэгчдийн төлөөлөл 110 гаруй хүн оролцож, “Халдварт бус өвчний асуудлаар ДЭМБ-ын бодлого, стратеги”, “Давсны хэрэглээг бууруулах стратеги”, Монголчуудын давсны хэрэглээ, “Давс багатай бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийг дэмжье” арга хэмжээний удирдамж, шалгаруулах шалгуур үзүүлэлтийг танилцуулга, Бүтээгдэхүүнийхээ давсны агууламжийг бууруулсан “Талх чихэр” ХК, “Мах маркет” ХК-ын туршлага, мэдээлэлтэй танилцан, арга хэмжээг зохион байгуулах талаар санал солилцов.
Энэхүү арга хэмжээнд оролцох хүсэлттэй хоол, хүнс эрхлэгч аж ахуй нэгж 2018 оны 01-р сарын 22-ны дотор материалаа бүртгүүлснээр батлагдсан төлөвлөгөөний дагуу хамтарч ажиллан, хоол, хүнсний бүтээгдэхүүнийхээ давсны агууламжийг үе шаттайгаар бууруулах юм.
Хоол, хүнсний бүтээгдэхүүнийхээ давсны агууламжийг бууруулж, үр дүнд хүрсэн аж ахуй нэгж, бүтээгдэхүүнийг “Давс багатай талх, гурилан бүтээгдэхүүн”, “Давс багатай махан бүтээгдэхүүн”, “Давс багатай нөөшилсөн ногоо”, “Давс багатай хоол”, “Давс орлуулагч, хүнсний шинэ жор технологи”, “Давс багатай хоол үйлдвэрлэгч”, “Давсны зохистой хэрэглээг дэмжигч байгууллага” гэсэн 7 номинациар шалгаруулж, шалгарсан бүтээгдэхүүн, байгууллагыг нийтэд суртчилан, алдаршуулна.
Уулзалтад хоол, хүнс үйлдвэрлэгчдийн төлөөлөл 110 гаруй хүн оролцож, “Халдварт бус өвчний асуудлаар ДЭМБ-ын бодлого, стратеги”, “Давсны хэрэглээг бууруулах стратеги”, Монголчуудын давсны хэрэглээ, “Давс багатай бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийг дэмжье” арга хэмжээний удирдамж, шалгаруулах шалгуур үзүүлэлтийг танилцуулга, Бүтээгдэхүүнийхээ давсны агууламжийг бууруулсан “Талх чихэр” ХК, “Мах маркет” ХК-ын туршлага, мэдээлэлтэй танилцан, арга хэмжээг зохион байгуулах талаар санал солилцов.
Энэхүү арга хэмжээнд оролцох хүсэлттэй хоол, хүнс эрхлэгч аж ахуй нэгж 2018 оны 01-р сарын 22-ны дотор материалаа бүртгүүлснээр батлагдсан төлөвлөгөөний дагуу хамтарч ажиллан, хоол, хүнсний бүтээгдэхүүнийхээ давсны агууламжийг үе шаттайгаар бууруулах юм.
Хоол, хүнсний бүтээгдэхүүнийхээ давсны агууламжийг бууруулж, үр дүнд хүрсэн аж ахуй нэгж, бүтээгдэхүүнийг “Давс багатай талх, гурилан бүтээгдэхүүн”, “Давс багатай махан бүтээгдэхүүн”, “Давс багатай нөөшилсөн ногоо”, “Давс багатай хоол”, “Давс орлуулагч, хүнсний шинэ жор технологи”, “Давс багатай хоол үйлдвэрлэгч”,